Wie is online

We hebben 6 gasten online
Designed by:

Voorwaarden voor het gebruik van onze camping:

 

De kampeerplaatsen zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15:00 uur. Bij aankomst moet u even bij ons inchecken met uw paspoort of identiteitskaart. Wilt u de dag van vertrek voor 11:00 uur de plek vrij en schoon achterlaten?

 

Bezoek bij uw caravan of camper is toegestaan en van harte welkom maar moet zich wel even melden en inschrijven.

 

Barbecueën is toegestaan in de door ons ter beschikking gestelde barbecue. Het ontsteken van vuur is alleen in overleg met ons op een door ons aangewezen plek toegestaan.

 

Plastic flessen en blikjes kunt u deponeren in de zak die hangt bij ons publicatiebord op het terrein. Glas kan worden ingeleverd aan de Kiosk en uw restvuilzak (al het overige) kunt u brengen naar de groene container beneden aan het pad op de viersprong. Bent u slecht ter been of is het slecht weer, plaats hem dan ´s morgens in de achterbak van onze auto.


De wasmachine kan gebruikt worden tegen een vergoeding van € 3,50. Het aantal wasbeurten graag noteren in het schriftje in de Kiosk.

 

De droogmolen op het terrein is voor iedereen. Niks over de afscheidingsdraden hangen, onze schapen gaan met uw was er vandoor. Eigen droogrekje is geen probleem, maar als u dit verankert aan de grond vraag dan even of u niet door de elektriciteitskabels timmert. Dat geldt voor iedere verankering.

 

Wilt u onze schapen, kippen en hondjes niet voeren, ze mogen niet alles hebben. Oud brood kunt u verzamelen in de speciale bak aan de Kiosk.

 

Niets aan de bomen hangen of er tegenaan zetten; amandelbomen zijn hier heel gevoelig voor, pluk ook geen amandelen hier sterft de boom door. Wacht tot de noten afvallen in midden augustus

 

Verspil geen water: door schaarste aan water verzoeken wij u vriendelijk om hier zuinig mee om te gaan en bijvoorbeeld uw camper of caravan niet uitgebreid te wassen! Wel is dit uiteraard met een emmertje sop toegestaan. Houd met douchen ook even rekening met de waterschaarste.

 

U kunt van het zwembad gebruik maken tussen 10:00 - 22:00 uur. We verzoeken u om de stoelen en ligbedjes voor onze studiogasten vrij te houden.

 

Fruit kost bijna niets in Spanje... daarom graag uw boodschappen op de markt of in de winkel en niet in de wei van onze buren. Indien u de verleiding niet heeft kunnen weerstaan doen we aangifte bij de politie en zullen u vriendelijk doch zeer dringend verzoeken om ons terrein en EuroPeCa te verlaten! Wij stellen onze goede relatie met onze buren zeer op prijs.


Honden graag aangelijnd bij uw camper of caravan houden.


Heeft u gereedschap of een ladder nodig? Geen probleem, vraag het even.

 

Wilt u eventuele gebreken of bijvoorbeeld koud water bij de douches direct aan ons doorgeven? Wij kunnen het euvel dan verhelpen.

 

Ons WIFI bereik is enorm. Eigen routers (AP´s of Hotspots via WIFI) en antennes mogen niet gebruikt worden. Deze hinderen het gebruik van internet voor andere gasten.

 

Wilt u de toegangspoort naar ons binnenterrein goed dichtdoen? Namens onze hondjes bedankt.

 

De eigenaren van EuroPeCa zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken binnen het grondstuk van EuroPeCa. Door betreden van het terrein doen kampeerders en/of bezoekers uitdrukkelijk afstand van enig recht op schadevergoeding. (betreden op eigen risico)

 

Ons huis is privé!.. Indien u ons niet aantreft op het terrein en ons dringend nodig heeft, wilt u dan de bel gebruiken aan de poort of ons even bellen op telefoonnummer 034-638278693. Wij leven volgens Spaans ritme en trekken ons tijdens de siësta van 12:30 tot 15:00 uur graag even privé terug. We vragen om uw begrip hiervoor.

 

Zoals u ziet zijn het geen bijzondere voorwaarden maar dingen die vanzelfsprekend zijn.

Iedere gast ontvangt deze voorwaarden bij inchecken. Daarnaast staan ze gepubliceerd op internet onder http://www.europeca.eu/index.php/voorwaarden. Niet naleving kan resulteren in het verzoek om EuroPeCa te verlaten, maar zover komt het natuurlijk zelden of nooit.


Wij wensen u heel veel plezier op onze vakantieboerderij Finca EuroPeCa!.

Caroline, Peter, Sox en Jacky


 

 

 

**