Wie is online

We hebben 35 gasten online
Designed by:

Boerderij Finca EuroPeCa, een combinatie tussen boerderij en gastenverblijf

 

Boer Pitèr met de 7 schaapjes

Boer Pitèr met de 7 schaapjes, kop omlaag voor de zon! haha

 

Het is alweer twee jaren geleden dat we samen met onze buren Ian en Karon begonnen met het houden van enkele dieren en het aanleggen van een fruit wei. In de rubriek "boerderij" lees en zie je daar meer over.

 

Feitelijke reden was na de sluiting van ons bedrijfje (zie o.a. het NKC artikel van maart 2016) de noodzaak om een peperdure bestemmingsplanwijziging te omzeilen en dat is met de gekozen oplossing gebeurd.

Met dank aan het stadsbestuur en de nieuwe stadsarchitect die ons op het idee brachten.

 

Onofficieel mochten we voor vrienden en familie het campingterrein en ons gastenverblijf gratis beschikbaar stellen. Nu mogen we aankondigen dat met de goedkeuring van de gemeente en in afwachting van de vergunning van de provincie en regio Alicante en Communidad Valencia we weer officieel in business zijn. Een aankondiging hiervan is middels een NKC-artikel van juni 2018 gedaan.

 

Er is nog een nieuwtje: in het najaar komt ook onze schitterende grotwoning voor 4 personen Cueva Rambla weer beschikbaar.

Lees binnenkort meer hierover.

 

We nodigen iedereen: camper, -caravan en studiogasten graag uit om eens een kijkje te komen nemen en te genieten van de rust, natuur, dieren, fruit EN natuurlijk gezelligheid!

reserveren wordt aanbevolen. klik ook eens hiernaast op booking.com en campercontact.

 

vriendelijke, zonnige groet uit La Romana

Caroline, Peter en onze hondjes Sox en Jacky

 

**