Wie is online

We hebben 16 gasten online
Designed by:

Enkele verzoeken aan onze gasten:

 

Uw vuilniszak kunt u brengen naar de groene container beneden aan het pad op de viersprong. Bent u slecht ter been of is het slecht weer, plaats hem dan ´s morgens in de achterbak van onze auto. .


De wasmachine kan gebruikt worden tegen een vergoeding van € 3,50. Het aantal wasbeurten graag noteren in het schriftje bij de bar.

 

De droogmolen op het terrein is voor iedereen. Niks over de afscheidingsdraden hangen, onze schapen gaan met uw was er vandoor. Eigen droogrekje is geen probleem, maar als u dit verankert aan de grond vraag dan even of u niet door de elektriciteitskabels timmert. Dat geldt voor iedere verankering.

 

Niets aan de bomen hangen of er tegenaan zetten; amandelbomen zijn hier heel gevoelig voor, pluk ook geen amandelen hier sterft de boom door. Wacht tot de noten afvallen in midden augustus

 

Door schaarste van water verzoeken wij u om hier zuinig mee om te gaan en de camper of caravan niet uitgebreid te wassen! Wel is dit uiteraard met een emmertje sop toegestaan.

 

U kunt van het zwembad gebruik maken. We verzoeken u om de stoelen en ligbedjes voor onze studiogasten vrij te houden.

 

Fruit kost nagenoeg niks in Spanje... daarom graag uw boodschappen op de markt of in de winkel en niet in de wei van onze buren.


Honden graag aangelijnd bij uw camper of caravan houden.


Heeft u gereedschap of een ladder nodig? Geen probleem, vraag het even.

 

Ons WIFI bereik is enorm. Eigen routers (AP´s of Hotspots) en antennes mogen niet gebruikt worden. Deze hinderen het gebruik van internet voor andere gasten.

 

Wilt u de toegangspoort naar ons binnenterrein goed dichtdoen? Namens onze hondjes bedankt


Heel veel plezier op onze vakantieboerderij Finca EuroPeCa!.


**